Leningrad skyline ståtar bakom dig kamrat

Idag var vi och badade med skolan och gjorde livräddning. Sen bastade vi så hårt att det vart kortslutning. Sen så for vi runt på stan ett tag tills bussen kom.


Sådär nu har jag skrivit om min dag.


Också är det lilllördag, inget jag firar men jag blir ändå glad av att säga det. Ungefär som att kalla skor för pjucks, eller säga "älg" med tungan så långt bak i munnen man kan. Aaaaaaanyway; jag har tydligen fått ett sommarjobb fast inte, tydligen så hade stallet gett fyra platser och inte som kommunen trodde. det här är ett sammanhängande inlägg så sitt ner och håll käften! Men kommentera ändå, jag lovar att inte svara, på hedersord.  Jag har hittat en ny hobby! Jag sätter Hitler på bilder han inte borde vara på.






Tryck för större bilder och kom gärna med förslag på nya ställen för Hitler att fara till.

XD

Varför använder man Smilies? Det är för att visa hur man kände sig just när man skrev det men jag har upptäckt att jag är väldigt dålig på att använda smileys utan att det känns krystat. Det har inte alltid varit såhär, en gång i tiden, som några av er som jag haft på MSN väldigt länge kan intyga, så använde jag smilisar till ALLT. Jag hade en smiley för varje bokstav i alfabetet och en för varje vanligt ord typ "hej", "vg?" och "inget". Men; i sexan nån gång så kommer jag i kontakt med Niklas Wallström som då gick i sjuan. Jag skrev med honom några gånger och han sa saker som "Börja inte skriva om du inte har nåt vettigt att skriva istället för "hej, vg?"" och "sluta använda smilisar! det tar jättelång tid för att de ska ladda.". När jag sedan träffade Niklas för första gången IRL i Klutmark vintern 06-07 så sa han "Är det smiley-nörden?", jag och Niklas hade aldrig något emot varandra och vi fortsatte att snacka regelbundet och jag trappade ner med mina smilisar och gick från 400 till 0 på några veckor. Och nu sitter jag här, jag skriver sällan med nån, och när jag gör det så frågar det varför jag är så dryg när jag inte använder smilisar.


Bilder som troligtvis bara intresserar Moses, bilder från min nuvarande omgång av EU3:IN som Majapahit, allt som är en lite mörkare rödfärg i den andra bilden är mina vasaller.

Jag kommer aldrig, jag kommer aldrig, kommer kommer aldrig komma hem.

Idag tog vi spexfoto på skolan och våran klass hade temat "bönder", jag tänkte dock "Dom bestämmer inte över mig!" och tog på mig ett pannband och ett par solglasögon och for som hippie. Jag fick många blickar så jag tror den var Sexy as hell! Fastän att jag hade en stor Tomas Di-Leva aktig tröja, konstigt :S. Jag var nyss ute och pumpade däcken till cykeln och sprutade 5-56 över allt bara för att vara på den säkra sidan, ska gå ut senare ikväll och kolla om det är kvar nån luft. Jajustejaghöllpåattglömma! Imorgon ska jag, Thony, Ida, Mikkan, Peter, Dennis och Sanna, tror jag, cykla till skolan därför att ingen anledning. Jag har hört att det finns en oskriven bloggregel (som jag som diehardbloggare tänker följa till punkt och pricka från och med nu) att man ska ha en bild i varje inlägg så jag gjorde en bild åt er att titta på medans ni nickar gillande.


Säg minns ni ännu den dagen...

Idag satt jag, Thony och Dennis i kafeterian och sålde fika. Det gick ganska bra, vi gick plus med typ en hunka. Efter skolan så åkte jag buss hem och vi tog oss ungefär till korsningen vid Burträskvägen innan det började lukta brännt gummi. Bussen stannade och vi fick sitta och vänta i bussen i typ en kvart innan en ny buss kom och hämtade oss. Jag har köpt en ny tandborste, den är fin, där är den! Fjärilar!


Då bits deras blickar ännu mer än igår

Valborgs var kul... Jag skulle kunna sluta mitt inlägg här men då skulle ni kanske inte återvända. Min Valborg började med att jag träffade Alexander, Rasmus, Thony, Moses och Dennis vid konstgräsplanen vid skolan. Vi var där ett tag innan vi fortsatte mot Anderstorp där vi skulle möta Markus, jag ringde Markus och han började gå hemifrån. Vi väntade på honom i lekparken bortanför folktandvården. När Moses hoppade över ett staket föll han och rullade i hundbajs, vi sa åt honom att han inte kunde ha bajsbyxor på sig hela kvällen, men då började han ta av sig byxorna mitt på gatan. Efter att vi fått honom på bättre tankar for vi med Markus på coop för att provientera, på vägen dit hittade vi en sko i diket som vi sprängde, det luktade tåbira på hundrameters avstånd. Efter det gick vi hem till Moses där vi satt i trapphuset och väntade på att han skulle duscha. :/  Resten av kvällen spenderade vi med att springa runt på stan, smälla smällare och kissa/bajsa.


Över och ut, Erik.

RSS 2.0