Jag ska bo nånstans i Warzawa...

Jag glömde nåt i gårdagens inlägg också. ;) Det händer väl för mycket i mitt liv. :S Jag köpte iallafall en skiva, eller en singel rättare sagt, Höghus-Sång heter den, thåström såklart. Alla skivor jag har köpt (3) är med thåström. B-sidan är Repulsiv, en lugnare halvakustisk version, inte lika vild som den på Be-Bop-A-Lula Hela Jävla Dan.

Såhär ser den ut, singeln.


Ge bullen ett ben

Dag Vag kommer på Trästock! Glömde skriva det i gårdagens inlägg, "Det här inlägget ser kortare ut än vad det gjorde i mitt huvud" sa jag till mig själv. Anyway, den 22:a, 23:e eller 24:e juli spelar dom. gå dit om ni gillar detta:


I Dag Vag spelar dessa sköna människor.
  • Stig Vig - bas, sång.
  • Beno Zeno - gitarr och kör.
  • Tage Dirty - trummor och kör.
  • Teka Pukk - gitarr och kör.
Också en bild som är några veckor gammal när jag Mikkan, Ida och Amanda var på stan, jag och Ida posar med solglasögon.

Det bästa som jag vet...

Just nu, mitt bland nationella prov och slaskiga vägar känns valborgs som en oas i all detta trista. Så från... mig, till den som läser detta(min mor) en glad valborgs!


Collaborative.

Här har ni en länk till en ny spotify spellista som jag skapat så att ni kan lägga till egna låtar. En spellista att lyssna på tidigt på morgonen, när du ska gå och lägga dig eller när du bara dagdrömmer. Denna lista ska du fylla med låtar du gillar att sjunga med till och som gör dig glad.

RSS 2.0